Chili/vanilie skinke, TP
Fersk kød/Skinke

Skinkesteg tilsat lage, chili- & vaniljemarineret

Dansk steg skåret af grisens yderlår med en marinade med vanilje, chili samt en smule rød peber og hvidløg. Stegen er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 25 min. Skru derefter ovnen ned til 185 °C i ca. 60 min. til en anbefalet centrumtemperatur i 6 min. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér den tilberedte skinkesteg med en sprød spinatsalat med pinjekerner og revet parmesan.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 37079491,44501069

EAN Stk: 2638650000002

EAN Krt: 5701050137511

Vægt produkt: 2800 g

Ingredienser: Skinkekød 86 %, vand, delvis hærdet rapsolie, salt, vaniljesukker aroma (aromaer, sukker, vaniljepulver), rød peberfrugt, mod. majsstivelse, chili, sukker, hydr.veg.protein (majs), glukosesirup, kartoffelmel, hvidløg, krydderiekstrakter, antioxidant: natriumascorbat.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 553 kJ/ 132 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrater 2,5 g
- heraf sukkerarter 1 g
Protein 19,1 g
Salt 1,3 g

Fersk kød Skinke