Nakkesteaks af svinekød med BBQ
Fersk kød/Nakke

Nakkesteaks tilsat lage, BBQ-marinerede

Nakkesteaks skåret af dansk nakkefilet tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Kødets naturlige fedtmarmorering gør stykkerne velegnede til tilberedning på grill og til braisering. Kødet er krydret med BBQ, som har en delikat smag af bl.a. paprika, hvidløg og rosmarin.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 160 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 45 min. Skru derefter ovnen op på 200 °C og steg kødet i ca. 20 min. Da kødet er tilsat lage, skal det varmbehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Grill evt. de marinerede nakkesteaks og servér med let kartoffelsalat med sprøde radiser, forårsløg og æble.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 44500434

EAN Stk: 2842520000003

EAN Krt: 5707196249057

Vægt produkt: 5000 g

Ingredienser: Nakkefilet 87 %, vand, rapsolie, salt, sukker, krydderier (herunder hvidløg, paprika, sellerifrø, chili), mod. majsstivelse, brun farin, kartoffelmel, løgekstrakt, røgaroma, krydderiekstrakt.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 780 kJ/ 187 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,1 g
Kulhydrater 2,2 g
- heraf sukkerarter 1 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 16 g
Salt 1,4 g

Fersk kød Nakke