Nakkefilet, afp.
Fersk kød/Nakke

Nakkefilet afpudset

5 x ca. 2,1 kg

Nakkefilet af dansk gris med minimum 50% duroc i blodet, der er opdrættet med ekstragode pladsvilkår. Den ekstra plads giver mulighed for mere bevægelse, så kødet får en fyldigere muskulatur i form af en højere kødprocent med flot intramuskulær fedtmarmorering. Derudover modnes kødet naturligt i længere tid end normalt for at give en høj mørhedsgrad, smagsfylde og tekstur.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 165 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 2-2½ time til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Krydr nakkefileten med krydderier og tilbered ved 125 °C i 5-6 timer, til det er mørt. Servér som pulled pork i wraps med sprød salat, friske majs og limefraiche.

Vitalius

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 13248667

EAN Stk: 2807810000002

EAN Krt: 5701050271727

Vægt produkt: 2100 g

Ingredienser: Nakkefilet, afpudset

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 365 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 765 kJ/ 184 kcal
Fedt 12,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g
Sodium 0,1 g
Bedre Dyrevelfærd Bedre Dyrevelfærd

Fersk kød Nakke