Kamfilet af gris u/ben, u/hofte, tilsat lage
Fersk kød/Kam

Kamfilet af gris u/ben, u/hofte, tilsat lage

Dansk kamfilet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Uden smagsdrejning, så du har selv frihed til at være kreativ med krydringen.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 60-70 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til minimum 65 °C i centrum i min. 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér med f.eks. mango- og melonsalsa

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 34879478,44501150

EAN Stk: 2627860000001

EAN Krt: 5701050135906

Vægt produkt: 4600 g

Ingredienser: Dansk svinefilet 91%, Tender Pork lage 9% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat).

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 739 kJ/ 177 kcal
Fedt 11,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,1 g
Kulhydrater 1,2 g
- heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 18,2 g
Salt 0,7 g

Fersk kød Kam