Kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, ramsløgs- & pebermarineret
Fersk kød/Kam

Kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, ramsløgs- & pebermarineret

Dansk kamfilet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Marineret med peber og ramsløg. Gør sig godt på både den varme buffet og i det kolde smørrebrødskøkken.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °C og steg kødeti en gastrobakke i ca. 25 min. Skru derefter ovnen ned til 185 °C og steg færdig i ca. 70 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér med f.eks. sprød spidskålssalat og friskbagte tomatbrød

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 31069716,44501144

EAN Stk: 2614000000007

EAN Krt: 5701050237518

Vægt produkt: 4600 g

Ingredienser: Dansk svinekam u/svær 84%, Tender Pork lage 8% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat), marinade (rapsolie, krydderier (herunder peber, ramsløg og løg), salt, rød peber i tern, gærekstrakt, krydderiekstrakt).

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 921 kJ/ 222 kcal
Fedt 16,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrater 1,5 g
- heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 17 g
Salt 1 g

Fersk kød Kam