Svinekam u/spæk, u/ben.
Fersk kød/Kam

Kamfilet af gris u/ben

Kamfilet af dansk gris med minimum 50% duroc i blodet, der er opdrættet med ekstragode pladsvilkår. Den ekstra plads giver mulighed for mere bevægelse, så kødet får en fyldigere muskulatur i form af en højere kødprocent med flot intramuskulær fedtmarmorering. Derudover modnes kødet naturligt i længere tid end normalt for at give en høj mørhedsgrad, smagsfylde og tekstur.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 185 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 50 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. på klassisk, nordisk vis med kartofler, sur-sød argurkesalat og rabarberkompot.

Vitalius

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 16598665,44501122

EAN Stk: 2807830000006

EAN Krt: 5701050271819

Vægt produkt: 3000 g

Ingredienser: Svinkam, u/spæk, U/ben

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 365 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 567 kJ/ 135 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g
Sodium 0,1 g
Bedre Dyrevelfærd Bedre Dyrevelfærd

Fersk kød Kam