Svinekam m/spæk u/ben rids
Fersk kød > Kam

Flæskesteg u/ben, ridset

Flæskesteg af dansk gris med minimum 50% duroc i blodet, der er opdrættet med ekstragode pladsvilkår. Den ekstra plads giver mulighed for mere bevægelse, så kødet får en fyldigere muskulatur i form af en højere kødprocent med flot intramuskulær fedtmarmorering. Derudover modnes kødet naturligt i længere tid end normalt for at give en høj mørhedsgrad, smagsfylde og tekstur.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 225 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 65 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér skiver af saftig flæskesteg på ristet surdejsbrød med syltede agurker, sennepsdressing og rødkål.

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 44500472

EAN Stk: 2807840000003

EAN Krt: 5707196248258

Vægt produkt: 5000 g

Ingredienser: Svinekam, m/spæk, u/ben

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 365 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1013 kJ/ 244 kcal
Fedt 18,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,7 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,2 g
Sodium 0,1 g
Bedre Dyrevelfærd Bedre Dyrevelfærd

Fersk kød Kam