Flæskesteg u/ben, u/hofte, tilsat lage, ridset
Fersk kød/Kam

Flæskesteg u/ben, u/hofte, tilsat lage, ridset

Dansk flæskesteg tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Brug den både i det kolde smørrebrødskøkken og i det varme køkken, når der skal flæskesteg med knasende sprød svær på menuen.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 225 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 60 min. Skru derefter ovnen ned på 200 °C og steg i ca. 45 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til minimum 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Kan bruges både til smørrebrød eller til menuservering med f.eks. kartofler, sur-sød agurkesalat og rabarberkompot.

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 32509920,44500481

EAN Stk: 2627900000008

EAN Krt: 5701200144338

Vægt produkt: 5200 g

Ingredienser: Dansk svinekam 91 %, vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat.

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 886 kJ/ 213 kcal
Fedt 16 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,9 g
Kulhydrater 1,2 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 16 g
Salt 1,2 g

Fersk kød Kam