Svinefilet bbq mar.
Fersk kød/Kam

Filet af gris tilsat lage, BBQ-marineret

Dansk filet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Smagfuldt BBQ-marineret, der er velegnet på kantinens grillmenu.

Tilberedning

Brun kødet af i lidt fedtstof i ca. 2 min. på hver side. Læg kødet i en gastrobakke og steg i en forvarmet ovn på 185 °C i ca. 14-16 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering. Tip: Læg kødet direkte i en gastrobakke og steg i en forvarmet ovn ved 225 °C i ca. 15-18 min.

Serveringsforslag

Servér f.eks. Med en frisk salat af spidskål og små, nye kartofler.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 38979740,44501137

EAN Stk: 2662690000005

EAN Krt: 5701050174547

Vægt produkt: 500 g

Ingredienser: Svinefilet 86 %, vand, rapsolie, salt, krydderier (herunder hvidløg), sukker, modificeret majsstivelse, kartoffelfibre, løg, kartoffelmel, tomatpulver, krydderiekstrakter, krydderurt, antioxidant: natriumascorbat.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 365 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 635 kJ/ 152 kcal
Fedt 7,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrater 2,2 g
- heraf sukkerarter 1 g
Protein 19,2 g
Salt 1,4 g

Fersk kød Kam