Filet af gris tilsat lage, hvidløgsmarineret
Fersk kød/Kam

Filet af gris tilsat lage, hvidløgsmarineret

Dansk filet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Marineret med hvidløg, der gør kødet til det oplagte valg, når der tændes op i grillen på kantinens terrasse. Lige til at servere på buffeten.

Tilberedning

Brun kødet af i lidt fedtstof i ca. 2 min. på hver side. Læg kødet i en gastrobakke og steg i en forvarmet ovn på 185 °C i ca. 14-16 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. Lad kødet hvile inden servering. Tip: Læg kødet direkte i en gastrobakke og steg i en forvarmet ovn ved 225 °C i ca. 15-18 min.

Serveringsforslag

Servér f.eks. Med marineret spinatsalat marineret i olie, citronskal, slt og peber samt ristede pinjekerner og ristet brød med grovhakket tomatpesto.

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 38969740,44501136

EAN Stk: 2662600000002

EAN Krt: 5701050174530

Vægt produkt: 500 g

Ingredienser: Dansk svinefilet 87%, Tender Pork lage 9% (vand, salt modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat), marinade (rapsolie, krydderier, salt, hvidløg, SELLERI, gærekstakt, dextrose).

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 654 kJ/ 154 kcal
Fedt 8 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 1,4 g
- heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 19,2 g
Salt 1,2 g

Fersk kød Kam