Hvidløgsmarineret kam u/svær TP
Fersk kød/Kam

Kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, hvidløgsmarineret

Dansk kamfilet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Marineret i hvidløg, der gør kødet oplagt som f.eks. helsteg på buffetbordet.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 25 min. Skru derefter ovnen ned til 185 °C og steg videre i ca. 70 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til 65 °C i min. 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér med f.eks. små, danske kartofler, tomatkompot med grofthakket basilikum og bagte hvidløg.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 38729716,44501154

EAN Stk: 2662280000002

EAN Krt: 5701200174700

Vægt produkt: 4600 g

Ingredienser: Dansk svinekam u/svær, u/ben 85 %, vand, delvis hærdet rapsolie, salt, krydderier (herunder paprika, hvidløg, løg og SELLERI) mod. majsstivelse, sukker, kartoffelmel, krydderurter, gærekstrakt, dextrose, løg, porre, antioxidant: natriumascorbat.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 856 kJ/ 206 kcal
Fedt 14,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrater 1,5 g
- heraf sukkerarter 0,4 g
Protein 17,2 g
Salt 1,4 g

Fersk kød Kam