Kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, hvidløgsmarineret
Fersk kød/Kam

Kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, hvidløgsmarineret

Dansk kamfilet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Marineret i hvidløg, der gør kødet oplagt som f.eks. helsteg på buffetbordet.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 25 min. Skru derefter ovnen ned til 185 °C og steg videre i ca. 70 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til 65 °C i min. 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér med f.eks. små, danske kartofler, tomatkompot med grofthakket basilikum og bagte hvidløg.

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 44501154

EAN Stk: 2662280000002

EAN Krt: 5707196249729

Vægt produkt: 4600 g

Ingredienser: Dansk svinekam u/svær, u/ben 85 %, vand, delvis hærdet rapsolie, salt, krydderier (herunder paprika, hvidløg, løg og SELLERI) mod. majsstivelse, sukker, kartoffelmel, krydderurter, gærekstrakt, dextrose, løg, porre, antioxidant: natriumascorbat.

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 856 kJ/ 206 kcal
Fedt 14,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrater 1,5 g
- heraf sukkerarter 0,4 g
Protein 17,2 g
Salt 1,4 g

Fersk kød Kam