Honningmarineret kam u/svær, TP
Fersk kød/Kam

Honningmarineret kam u/svær, TP

2 x ca. 4,6 kg

Dansk kamfilet af gris tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Smagfuldt honningmarineret med masser af serveringsmuligheder uanset sæson.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 165 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time og 45 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til 65 °C i centrum i min. 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering

Serveringsforslag

Servér den tilberedte kamfilet med f.eks. sprød feldsalat med jordbær, feta og ristede græskarkerner.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 38399716

EAN Stk: 2638960000006

EAN Krt: 5701050153122

Vægt produkt: 4600 g

Ingredienser: Dansk svinekam u/svær 87%, Tender Pork lage 9% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelstivelse, antioxidant: natriumascorbat), mariande (honning, dijon SENNEP (vand, SENNEP, eddike, salt), vand, appelsinjuice koncentrat).

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 746 kJ/ 179 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
Kulhydrater 2,6 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 18 g
Salt 0,8 g

Fersk kød Kam