Ribbensteg, TP, u/b, 3stk, frost
Fersk kød/Bryst

Ribbensteg, TP, u/b, 3stk, frost

3 x ca. 3,4 kg

Dansk ribbenssteg tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og bekytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Serveret med sprød svær er den en favorit på både det varme buffetbord og i kolde smørrebrødsanretninger.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 225 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time. Skru derefter ovnen ned på 200 °C og steg videre i ca. 1 time. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade køde hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. i en klassisk ribbensstegs-sandwich med råsyltet rødkål, syltede agurker og sennepsdressing.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 31709923

EAN Stk: 2627890000002

EAN Krt: 5701050025320

Vægt produkt: 3500 g

Ingredienser: Dansk svinebryst 93 %, Tender Pork lage 7% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat).

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 998 kJ/ 240 kcal
Fedt 19 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,5 g
Kulhydrater 1 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 16,4 g
Salt 0,6 g

Fersk kød Bryst