Benl.fugle m/bacon, TP,50stk
Fersk kød/Øvrige

Benløse fugle - Kæber af gris tilsat lage, m/bacon

Ca. 110 g, 5,5 kg

Danske kæber af gris som benløse fugle med fyld af bacon. Tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Steg kødet på en pande i lidt fedstod i ca. 2 min. på hver side. Læg lødet i en gastrobakke med væske og steg videre i en forvarmet ovn på 140 °C i ca. 1 time og 3 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. med klassisk tilbehør af salat med mormordressing eller som en let sommerret med små danske kartofler og sprød spidskål.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 32838821

EAN Stk: 5701200142105

Vægt produkt: 5500 g

Ingredienser: Danske svinekæber 84 %, røget bacon 9% (svinebryst, salt), Tender Pork lage 7% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat).

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 601 kJ/ 144 kcal
Fedt 6,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrater 1 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 19,4 g
Salt 0,6 g

Fersk kød Øvrige