Hjem Opskrifter Brunch pandekager med risengrød og topping af appelsin og granatæble

Brunch pandekager med risengrød

og topping af appelsin og granatæble

Brunch pandekager med risengrødog topping af appelsin og granatæble

Ingredienser

  • 10 personer
  • 600 g Risengrød, Danish Crown Professional
  • 4 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 1,5 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk. kanel
  • 1,5 spsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. salt
  • Smør til stegning
Topping
  • 150 g hakkede mandler
  • 15 g chiafrø
  • 200 g appelsin i fileter
  • 150 g granatæblekerner
  • 5 g frysetørrede hindbær
  • 1 dl akaciehonning

Sådan tilbereder du retten

Pisk æg, mælk, hvedemel, bagepulver, kanel, vaniljesukker og salt sammen i en skål. Vend risengrød i blandingen og lad det stå og trække i ½ time.

Varm en pande op med smør. Kom ¾ dl pandekagedej på panden og steg hver pandekage ved medium varme i 2-3 min., til de er gyldne. Kan med fordel steges i forvejen og lunes inden servering.

Portionsanret med 2 stk. brunchpandekager og drys med hakkede mandler, chiafrø, appelsinfilter, granatæblekerner og frysetørrede hindbær. Servér med akaciehonning.


Tips

Servér med vaniljeskyr eller hytteost.

Lignende opskrifter

Jul / Forretter / Pølser
Gulerodssuppe

med selleri, blodpølse, ingefær og rugbrød

Desserter / Jul
Juletrifli med risalamande og knust brunkage

Jul / Risengrød
Asiatiske klatkager

med marinerede rejer