Brunch pandekagermed risengrød og topping af appelsin og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Brunch pandekagermed risengrød og topping af appelsin og granatæble

  • 10 personer

Ingredienser

  • 600 g Risengrød, TULIP FOODSERVICE
  • 4 æg
  • 1,5 dl mælk
  • 1,5 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk. kanel
  • 1,5 spsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. salt
  • Smør til stegning
Topping
  • 150 g hakkede mandler
  • 15 g chiafrø
  • 200 g appelsin i fileter
  • 150 g granatæblekerner
  • 5 g frysetørrede hindbær
  • 1 dl akaciehonning
Print opskrift

Fremgangsmåde

Pisk æg, mælk, hvedemel, bagepulver, kanel, vaniljesukker og salt sammen i en skål. Vend risengrød i blandingen og lad det stå og trække i ½ time.

Varm en pande op med smør. Kom ¾ dl pandekagedej på panden og steg hver pandekage ved medium varme i 2-3 min., til de er gyldne. Kan med fordel steges i forvejen og lunes inden servering.

Portionsanret med 2 stk. brunchpandekager og drys med hakkefr mandler, chiafrø, appelsinfilter, granatæblekerner og frysetørrede hindbær. Servér med akaciehonning.


Tips

Servér med vaniljeskyr eller hytteost.