Hjem Opskrifter Sandwich med porchetta, broccoli-chili & persillemayo

Sandwich

med porchetta, broccoli-chili & persillemayo

Sandwichmed porchetta, broccoli-chili & persillemayo

Ingredienser

  • 1,5 kg Porchetta, Danish Crown Professional
Persillemayo
  • 200 g mayonnaise
  • 25 g persilleblade
  • 0,5 tsk. knust chili
Broccoli-chili
  • 1 kg broccoli i små buketter
  • Olivenolie
  • 1 knsp. knust chili
Tilbehør
  • 50 g revet parmesan
  • 20 skiver brød
  • Feldsalat

Sådan tilbereder du retten

Læg stegen på en rist i et stort ovnfast fad og sæt stegen i ovnen ved 90 °C i 5½-6 timer til centrumtemperaturen er ca. 72 °C. Skru ovntemperaturen op på 200 °C og steg 15-20 min. til sværen er blevet sprød.

Findel persillebladene med mayonnaise i en multihakker eller med en stavblender og smag til med chili.

Lynsteg broccolibuketterne i lidt olivenolie, så de stadig har bid og smag til med chili, salt og peber.

Rist brødene. Læg dem sammen med chili-persillemayo, feldsalat, porchetta og broccoli drysset med parmesan. Læg evt. låg på, eller læg det ved siden af

 


Tips

Perfekt som lun ret på buffeten eller som smørrebrød.

Lignende opskrifter

Gris
Bowl

med ribbenssteg, spinatpandekager og guacamole

Aftensmad / Gris
Smokey BBQ-marineret bryststeg

med salat, grillede majs med jalapeños- og limesmør samt rugbrødscrisp

Gris / Salater
Bowl

med ingefær- og kastanjemarineret skinkesteg, perlespeltsalat og persillepesto