Sandwichmed porchetta, broccoli-chili & persillemayo

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sandwichmed porchetta, broccoli-chili & persillemayo

Ingredienser

  • 1,5 kg porchetta, 100%DANSK®
Persillemayo
  • 200 g mayonnaise
  • 25 g persilleblade
  • 0,5 tsk. knust chili
Broccoli-chili
  • 1 kg broccoli i små buketter
  • Olivenolie
  • 1 knsp. knust chili
Tilbehør
  • 50 g revet parmesan
  • 20 skiver brød
  • Feldsalat
Print opskrift

Fremgangsmåde

Læg stegen på en rist i et stort ovnfast fad og sæt stegen i ovnen ved 90 °C i 5½-6 timer til centrumtemperaturen er ca. 72 °C. Skru ovntemperaturen op på 200 °C og steg 15-20 min. til sværen er blevet sprød.

Findel persillebladene med mayonnaise i en multihakker eller med en stavblender og smag til med chili.

Lynsteg broccolibuketterne i lidt olivenolie, så de stadig har bid og smag til med chili, salt og peber.

Rist brødene. Læg dem sammen med chili-persillemayo, feldsalat, porchetta og broccoli drysset med parmesan. Læg evt. låg på, eller læg det ved siden af


Tips

Perfekt som lun ret på buffeten eller som smørrebrød.