Paninimed honningmarineret skinkesteg, sennep og kål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Paninimed honningmarineret skinkesteg, sennep og kål

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg skinkesteg u/svær, tilsat lage, honningmarineret, TENDER PORK®
Sennepsmayo
  • 150 g maynoaise
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. honning
  • Salt
  • Peber
Dressing
  • 0,5 dl olie
  • 0,25 dl hvidvinseddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. honning
  • Salt
  • Peber
  • 250 g snittet spidskål
  • 75 g snittet grønkål
  • 10 g hakket dild
Tilbehør
  • 10 store sandwichbrød/baguette
Print opskrift

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 150 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 45 min. Skru derefter ovnen op til 190 °C og steg færdig i ca. 12 min. Vi anbefaler en centrumtemperatur på 65 °C, da kødet er tilsat lage. Varmebehandl til minimum 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Rør mayonnaise sammen med sennep og honning og smag til med salt og peber.

Pisk olie, eddike, sennep og honning sammen og smag dressingen til med salt og peber.

Vend de to slags kål i og drys godt med dild.

Flæk og rist brødene.

Smør med sennepsmayo og læg dem sammen omkring tynde skiver skinkesteg og marineret kål.


Tips

Kan også serveres som en lun ret med brød som tilbehør.