Pulled Pork rilette-snackmed persilleskum og rugchips

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork rilette-snackmed persilleskum og rugchips

  • 10 personer

Ingredienser

  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl persilleblade
  • Revet citronskal fra ½ ubehandlet citron
  • Salt
  • Peber
  • 500 g Pulled Pork, revet og løsfrossen, Danish Crown Professional
  • 1 spsk. grov sennep
  • 100 g finthakkede drueagurker eller cornichoner
  • 100 g finthakket persille
  • 0,5 dl mayonnaise
  • 20 papirstynde skiver i rugbrød, gerne et par dage gammelt
Print opskrift

Fremgangsmåde

Findel persillebladene og citronskal i en multihakker eller foodprocessor sammen med fløde til en luftig, grøn skum. Pas på det ikke får for meget. Smag til med salt og peber.
Tilbered Pulled Pork som anvist på emballagen - brug evt. en rest fra dagen før.
Bland Pulled Pork med sennep, agurk, rødløg, persille og mayonnaise og smag til med salt og peber.
Rist brødskiverne sprøde i ovnen og servér dem til sammen med persilleskum.