Fyldte madtærter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fyldte madtærter

Ingredienser

Dej
  • Italiensk grunddej
Madtærte med Pulled Turkey
  • Pulled Turkey, revet, TULIP FOODSERVICE
  • Citron-/Peberfrugt-pesto
  • Fintsnittet grønkål
  • Revet ost
  • På toppen: Ranke af solmodne cherrytomater
Madtærte med Spicy Beef Chunks
  • Spicy Beef Chunks, TULIP FOODSERVICE
  • Fennikel-pesto
  • Fintsnittet spids- og rødkål
  • Revet ost
  • På toppen: Fennikel i skiver
Madtærte med skinke
  • Pizzatopping, julienne, TULIP FOODSERVICE
  • Oliven-pesto
  • Frisk, bredbladet persille
  • Blå ost
  • På toppen: Frisk salvie-kvist
Print opskrift

Fremgangsmåde

Portionér dejen i stykker á 300 g. Dejstykkerne trykkes flade. Læg den ene halvdel af dejen i en smurt tærteform med høj kant. Læg det ønskede fyld oven på dejen og drys med revet ost. Luk tærten med et dej-låg og pensl tærten med vand. Læg den ønskede dekoration på tærten og lav små huller i tærtens låg, evt. med en saks, så dampen fra fyldet kan slippe ud. Lad tærten hæve i 40-50 min.

Varm ovnen til 210 °C, sæt tærten ind, og skru temperaturen ned til 190 °C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek. Bag tærten i ca. 25 min. og efterfølgende 5 min. med åbent spjæld. Har ovnen ikke spjæld, åbnes ovnlågen i 15 sek., hvorefter den lukkes igen og tærten bages de sidste 5 min.