Smørrebrødmed rullepølse, råmarineret fennikel & grøn tartare

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrødmed rullepølse, råmarineret fennikel & grøn tartare

  • 10 personer

Ingredienser

  • 200 g fintsnittet fennikel
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber
  • 10 halve skiver fuldkornsrugbrød
  • 400 g Slagterens Rullepølse, TULIP FOODSERVICE
Tartare
  • 125 g mayonnaise
  • 10 g hakket persille
  • 15 g kapers
  • 40 g cornichoner
  • 20 g hakket skalotteløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

Vend den fintsnittede fennikel i en marinade af citronsaft, olie, salt og peber.

Findel mayonnaise, persille, kapers, cornichoner og skalotteløg i en multihakker, til konsistensen er som grov remoulade.

Smag til med salt og peber.

Placér rullepølsen på brødet og kom tartare samt fennikel ovenpå.