Skinkesalat af broccoli-sellerimed hasselnøddemarinade og Knochen Schinken

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skinkesalat af broccoli-sellerimed hasselnøddemarinade og Knochen Schinken

  • 10 personer

Ingredienser

  • 500 g Knochen Schinken, Danish Crown Professional
  • 2 friske broccoli
  • 2 hele bladselleri
  • 150 g hasselnødder
  • 2 æbler
  • 1 dl hasselnøddeolie
  • 5 spsk. æbleeddike
  • Brøndkarse
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær broccoli og selleri i tynde skiver på et mandolinjern og læg i iskoldt vand. Lav en marinade af ristede og hakkede hasselnødder, æbletern samt nøddeolie og æbleeddike og smag til med salt og peber.

Afdryp selleri og broccoli godt og vend i hasselnøddemarinaden. Anret skinken over salaten og drys med brøndkarse.