Rug-crostinimed ærte-rygeost-creme, røget filet & radiser

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rug-crostinimed ærte-rygeost-creme, røget filet & radiser

  • 10 personer

Ingredienser

  • 150 g fine ærter
  • 100 g rygeost lavet på sødmælk
  • Salt
  • Peber
  • 10 tynde skiver rugbrød
  • Evt. smør
  • 10 radiser
  • 400 g røget filet, i skiver, Danish Crown Professional
  • Ærteskud
Print opskrift

Fremgangsmåde

Findel ærterne med en stavblender eller i en multihakker med rygeost og smag til med salt og peber.

Smør evt. lidt smør på brødet og rist dem sprøde.

Skær radiserne i meget tynde skiver og læg dem i iskoldt vand.

Læg røget filet på brødet og pynt med ærtecreme, radiser og ærteskud.