Røget filet på sprød sesamcroutonmed brændt hvidløgsmayonnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget filet på sprød sesamcroutonmed brændt hvidløgsmayonnaise

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 skiver røget filet, TULIP FOODSERVICE
  • 30 sorte sesamcroutoner
  • 2 stk. hele dehydrerede sorte hvidløg
  • 2 stk. et-feds hvidløg (eller et lille helt hvidløg)
  • 1 dl pasteuriserede æggeblommer
  • 0,5 l rapsolie
  • 2 små breve blæksprutteblæk
  • 2 spsk. eddike
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Sæt hvidløgene uden skal i ovnen ved 200 °C i en times tid indtil de er HELT sorte.

Blend æggeblommer med eddike, salt og de sorte dehydrerede hvidløg. Tilsæt blæk og olie til en tyk sort mayonnaise. Anret røget filet på hver sesamcrouton. Pynt med sort mayonnaise og riv de brændte hvidløg ud over som en sort støv.