Roastbeefmed rødbedesalat og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeefmed rødbedesalat og valnødder

  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 2 spsk. rapsolie
  • 160 g syltede rødbeder
  • 1 spsk. grov sennep
  • 0,25 bundt bredbladet persille
  • 20 g valnødder
  • 70 g Roastbeef, skiveskåret, TULIP FOODSERVICE
  • 2 spsk. ristede løg
Print opskrift

Fremgangsmåde

Udstik rugbrødsskiverne med en rund udstikker ca. 8 cm. i diameter. Steg skiverne sprøde i olie eller smør på pande og lad dem køle på køkkenrulle.

Hak de syltede rødbeder og vend dem med grov sennep, bredbladet persille og hakket valnød. Fordel blandingen på de ristede rugbrødsskiver og læg en skive roastbeef på hver.

Drys med ristede løg og servér.