Mini-”pizza”med Knochen Schinken, svampe og syltet spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini-”pizza”med Knochen Schinken, svampe og syltet spidskål

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 skiver Knochen Schinken, TULIP FOODSERVICE
  • 10 stk. fladbrød, naanbrød, e.l.
  • 500 g blandede svampe efter sæson
  • 1 stort skalotteløg
  • 100 g smør
  • Citronsaft
  • 2 stk. små faste markchampignoner
  • 1 stk. spidskål
  • 0,5 dl sherryeddike
  • 0,5 dl god olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 bundt sødskærm
Print opskrift

Fremgangsmåde

Udstik fladbrød med en udstikker på ca. 6 cm i diameter. Hak skalotteløg og svampe fint og rist det i varm smør, krydr med salt og peber og smag til med citronsaft. Skær kålen i fine strimler og marinér dem umiddelbart inden servering med salt, eddike og olivenolie. Smør hver pizza med svampekompot og top med kålen. Læg Knochen schinken på brødene. Pynt med en tynd skive markchampignon og sødskærm.