Lammerullepølse smørrebrødmed rødbede-tzatiki

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Lammerullepølse smørrebrødmed rødbede-tzatiki

  • 10 personer

Ingredienser

  • 50 skiver tyndt skåret rullepølse, Danish Crown Professional
  • 10 halve skiver rugbrød
  • Smør
  • Ca. 20 cornichoner
  • 1 bundt dild
  • Salt og peber
Rødbede-tzatziki
  • 330 g drænede, syltede rødbeder
  • 30 g bredbladet persille
  • ½ l græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. citronpeber
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Fremgangsmåde

Hak de syltede rødbeder og persillen fint. Vend alle ingredienser til rødbede-tzatziki sammen til en jævn masse. Smør rugbrødsskiverne med et tyndt lag smør. Snit cornichonerne fint. Taglæg 5 skiver rullepølse på hvert stykke brød. Læg ½ dl rødbede-tzatziki på hvert smørrebrød og top med cornichoner.

Pynt med dild og krydr med salt og peber.