Ålerøget skinke & æble-broccolisalat på rugbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ålerøget skinke & æble-broccolisalat på rugbrød

  • 10 personer

Ingredienser

Æble-broccolisalat
  • 100 g æble
  • 1 spsk. citronsaft
  • 50 g hakket rødløg
  • 250 g snittet broccoli
  • 15 g høvlet peberrod
  • 100 g creme fraiche, 18%
  • Fintrevet citronskal fra ½ økologisk citron
  • Salt
  • Peber
  • 10 skiver groft rugbrød
  • 200 g friskost naturel
  • Frisée-salat
  • 500 g skinke, ålerøget, skiveskåret, TULIP FOODSERVICE
Print opskrift

Fremgangsmåde

Del æblet i fire, så der kun er kernehuset tilbage, og skær det i meget fine tynde skiver. Dryp straks med citronsaft. Vend dernæst æble, rødløg, broccoli og peberrod i creme fraiche og smag til med citronskal, salt og peber.

Smør rugbrødsskiverne med friskost og læg lidt salat, ålerøget skinke og æble-broccolisalat ovenpå.


Tips

Prøv også kombinationen i grove sandwichboller evt. ristet en anelse.