Kylling-quinoagrydemed spinatsalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kylling-quinoagrydemed spinatsalat

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 portion Kylling-quinoagryde, Danish Crown Professional
  • 80 g renset babyspinat
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 3 spsk. koldpresset rapsolie
  • 100 g smuldret feta
  • 1 rødløg skåret i tynde strimler
  • 1 agurk, skrællet og skåret i skiver
  • 150 g optøede ærter eller friskbælgede
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • Salt og kværnet peber
Tilbehør
  • Groft brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm kylling-quinoagryden efter anvisning på emballagen. Læg babyspinaten på et stort fad og vend bladene med citronsaft og rapsolie. Fordel feta, rødløg, agurkeskiver og ærter på spinaten. Drys med hakket persille samt salt og kværnet peber. Servér med kylling-quinoagryden og evt. groft brød.