Schnitzelmed ærtepuré, tomatsalat og syltede løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Schnitzelmed ærtepuré, tomatsalat og syltede løg

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 stk. crunchy paneret schnitzel, TULIP FOODSERVICE
Syltede rødløg
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 2 stk. rødløg skåret i tynde skiver
Ærtepuré
  • 450 g kogte ærter, evt. fra frost
  • 200 g hytteost
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Tomatsalat
  • 1,4 kg tomater i forskellige farver og størrelser
  • 6 spsk. god olivenolie
  • 3 spsk. balsamico
  • Frisk basilikum
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog eddike, vand og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Fjern gryden fra varmen og tilsæt rødløg. Lad rødløget trække færdigt i lagen.

Blend ærter, hytteost og basilikum til en helt glat konsistens. Smag til med salt og peber.

Skær tomaterne ud i mundrette bider og bland dem med olivenolie og balsamico. Smag til med salt og peber og drys med masser af frisk basilikum.

Tilbered schnitzlerne efter anvisning på emballagen.

Servér de tilberedte schnitzler med tomatsalat, ærtepuré og syltede rødløg.