Skordaliamed dild, græskarkerneolie, ristede pistacienødder og sprød chorizo

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Skordaliamed dild, græskarkerneolie, ristede pistacienødder og sprød chorizo

  • 10 personer

Ingredienser

  • 250 g chorizo i tern, TULIP FOODSERVICE
  • 800 g bagekartofler, skrællede og skåret i tern
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g smuttede mandler
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 3 spsk. koldt vand
  • 2 dl olivenolie
  • Kværnet sort peber
  • Salt
  • 50 g ristede grønne pistacienødder
  • Græskarkerneolie
  • Frisk plukket dild
  • Ristet pitabrød eller fladbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog kartoffelternene møre i vand. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe grundigt af. Blend hvidløg, mandler, eddike og koldt vand sammen til det hele er findelt. Mos kartoflerne og rør dem sammen med olivenolie og de blendede mandler. Smag til med salt og peber.

Rist chorizoternene sprøde i ovnen.

Fordel mosen i en skål eller på et fad.

Drys med chorizotern, pistaciekerner, en smule græskarkerneolie og pynt med frisk dild.


Tips

Kan også serveres med ristet og hakket Knochen Schinken.