Bulgurmed gyros, granatæble og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bulgurmed gyros, granatæble og feta

  • 10 personer

Ingredienser

  • 0,75 l grov bulgur
  • 1,25 l grønsagsbouillon
  • 2 dl olivenolie
  • 1,5 dl citronsaft
  • Revet skal fra 1 ubehandlet citron
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede mynteblade
  • 1 dl hakket persille
  • 500 g agurk i tern
  • 150 g snittet forårsløg
  • 2 granatæbler
  • 1 kg Gyros, TULIP FOODSERVICE
  • 500 g feta eller salatost
  • Mynte og korianderblade
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog bulguren i grønsagsbouillon som anvist og sæt den til afkøling.
Rør grynene løse og bland med en dressing af olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og peber.
Tilsæt mynte, persille, agurk, forårsløg og granatæblekerner.
Lad det trække mindst 1 time.
Steg gyros og drys det hen over salaten lige inden servering sammen med feta og krydderurter.