Medister i salatbåd
med pesto, grillet peber, glaze og rugchips
Medister i salatbådmed pesto, grillet peber, glaze og rugchips
Ingredienser
- 10 personer
- 750 g Inges Medister, 100% DANSK®
- 2 stk. julesalat eller hjertesalat
- 100 g rødløg i tynde skiver
- 250 g grillet rød peberfrugt
- 50 g grøn pesto
- 1 spsk. hvid balsamico
- 0,5 dl balsamico-glaze
- Rugchips
Sådan tilbereder du retten
Steg medisteren ved lav varme, til den er gylden og gennemstegt, ca. 20 min.
Skyl julesalaten og del den i 10 flotte, store blade.
Skær medisteren i 10 lige store stykker og læg et i hvert blad.
Kom rødløg og peber hen over, dryp med pesto rørt med hvid balsamico samt med glaze.
Knus evt. rugchipsene en anelse, drys og servér.
Tips
Prøv også at servere medisteren som en hotdog i f.eks. brioche-hotdogbrød.