Lun leverpostejmed rosmarinbagte gule beder og sukkerristede tranebær

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Lun leverpostejmed rosmarinbagte gule beder og sukkerristede tranebær

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg leverpostej – god til opvarmning, TULIP FOODSERVICE
Rosmarinbagte gule beder
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. rørsukker
  • 8 skrællede gule beder i både (ca. 500 g)
  • 2 spsk. friske rosmarinkviste
  • 2 spsk. rapsolie
  • Salt
  • Kværnet peber
Sukkerristede tranebær
  • 150 g friske tranebær
  • 1 spsk. rapsolie
  • 3 spsk. rørsukker
Tilbehør
  • Rosenpeber
  • 10 skiver rugbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog eddike og sukker op på en pande. Tilsæt de gule beder og rosmarinkviste, lad det koge ind under omrøring – ca. 1 min. Kom de gule beder i et ovnfast fad og vend dem med rapsolie samt salt og peber. Bag dem møre midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 min. Varm leverpostejen efter anvisning på emballagen.

Skyl tranebærrene og rist dem i olien ved kraftig varme i ca. 1 min. Skru ned til jævn varme, drys med sukker og rør i ca. 2 min. eller til bærrene begynder at gå i stykker.

Vend tranebærrene sammen med bederne. Anret leverpostejen i midten af fadet med beder og tranebær omkring. Drys med rosenpeber og servér fadet rygende varmt og med rugbrød til.