Leverpostejmed bagt selleri, crudité og sprøde rugbrødscroutons

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Leverpostejmed bagt selleri, crudité og sprøde rugbrødscroutons

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 tynde skiver leverpostej à ca. 100 gram, Danish Crown Professional
  • 5 skiver maltbrød uden kerner
  • 2 spsk. vindrueolie til stegning
  • 1 knoldselleri
  • 1 bladselleri
Print opskrift

Fremgangsmåde

Bag knoldselleri hel i ovnen ved 200 °C i ca. 2-3 timer til den er helt mør. Afkøl og skær i ens tern på 2 x 2 cm. Skær bladselleri i tynde strimler på enten mandolin eller med tyndskræller, og læg strimlerne i rigeligt isvand i et par timer.

Skær rugbrød i tern, rist ternene sprøde i lidt olie og afdryp på fedtsugende papir.

Anret ovenpå den tynde skive leverpostej. Pynt med urter efter sæson.