Krydrede frikadeller med vild quinoa og creme fraiche

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Krydrede frikadeller med vild quinoa og creme fraiche

  • 10 personer

Ingredienser

  • 2 kg rørt fars af grisekød, 100% DANSK®
  • 2 røde chili
  • 1 bdt. bredbladet persille
  • 300 g fetaost i blok
  • 3 spsk. rød karrypasta
  • 1 kg vild quinoa
  • 800 g edamamebønner, frost
  • 500 g hvide bønner, udblødte og kogte
  • 2 kg gulerødder
  • 800 g haricots verts/grønne bønner
  • 300 g sorte oliven m. sten
  • 7 dl kraftig fjerkræbouillon
  • 5 fed hvidløg
  • 1 l creme fraiche, 38%
  • 1 bdt. basilikum
  • Salt og peber, frisk fra kværn
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog den vilde quinoa som anvist på pakken og dræn vandet fra.
Kog edamamebønner, hvide bønner, gulerødder i tern og groftskårne bønner i bouillonen i 4 min.
Tilsæt quinoa og oliven og smag til med revet hvidløg, salt og peber.

Bland den rørte fars med finthakket chili, hakket persille, hakket feta og karrypasta.
Rør ingredienserne godt sammen og form til frikadeller.
Steg dem gyldne på en pande ved jævn varme i 5-6 min. på hver side.

Smag creme fraichen til med hakket basilikum, salt og peber og servér den sammen med de varme frikadeller og quinoablandingen.