Mignonbøffer af grismed bagte persillerødder, fennikel og svesker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mignonbøffer af grismed bagte persillerødder, fennikel og svesker

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 stk. mignonbøffer af gris tilsat lage, ca. 70 g, TENDER PORK®
  • Smør til stegning
  • Salt og kværnet peber
  • 20 små rensede persillerødder, 700 g
  • 1 løg skåret i skiver
  • 0,5 dl olivenolie
  • 8 blade frisk salvie
  • 1 spsk. knuste fennikelfrø
  • 30 svesker uden sten
  • Salt og rosapeber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Vend persillerødderne med løg, olivenolie, frisk salvie og knuste fennikelfrø.

Fordel blandingen i en gastrobakke og steg dem ved 180 °C i ca. 40 min. (gerne med 20% damp), til de er møre.

Krydr og steg mignonbøfferne på en pande i smør i ca. 3-4 min. på hver side.

Vend de bagte persillerødder med svesker og anret dem på et fad.

Servér med de stegte mignonbøffer.