Spansk-inspirerede mini-frikadellermed ovnstegte jordskokker og grønkålspesto

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spansk-inspirerede mini-frikadellermed ovnstegte jordskokker og grønkålspesto

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 stk. spansk inspirerede mini-frikadeller, 35 g, Danish Crown Professional
OVNSTEGTE JORDSKOKKER
  • 1,6 kg jordskokker, delt i halve
  • 5 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. æbleeddike
  • Salt
  • Kværnet peber
  • 80 g renset grønkål
  • 1 lille fed hvidløg
  • 30 g mandler
  • 2 æbler skåret i grove tern
  • Saften fra ½ citron
  • 50 g daggammelt lyst brød
  • Salt
GRØNKÅLSPESTO
  • Kværnet peber
TILBEHØR
  • Ristet brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skrub jordskokkerne og del dem i halve. Vend med rapsolie, æbleeddike, salt og peber. Fordel jordskokkerne på en bradepande og steg dem i ovnen ved 230 °C i ca. 25-30 minutter, til de er let møre. Varm frikadellerne efter anvisning. Blend alle ingredienserne til pestoen sammen og smag til. Vend de stegte jordskokker med lidt af pestoen. Anret frikadeller og jordskokker på et stort fad og servér med resten af pestoen samt ristet brød.