Spansk-inspirerede frikadellermed ovnstegte jordskokker og grønkålspesto

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spansk-inspirerede frikadellermed ovnstegte jordskokker og grønkålspesto

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 stk. spansk inspirerede frikadeller, 35 g, TULIP FOODSERVICE
Ovnstegte jordskokker
  • 1,6 kg skrubbede jordskokker, delt i halve
  • 5 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. æbleeddike
  • Salt
  • Kværnet peber
Grønkålspesto
  • 80 g renset grønkål
  • 1 lille fed hvidløg
  • 30 g mandler
  • 2 æbler skåret i grove tern
  • Saften fra ½ citron
  • 50 g daggammelt lyst brød
  • Salt
  • Kværnet peber
Tilbehør
  • Ristet brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Vend de skrubbede jordskokker med rapsolie, 2 spsk. æbleeddike samt salt og kværnet peber. Fordel jordskokkerne på en bradepande og steg dem i ovnen ved 230 °C i ca. 25-30 min., til de er let møre. Tilbered frikadellerne efter anvisning på emballagen.

Blend alle ingredienserne til pestoen sammen og smag til. Vend de stegte jordskokker med lidt af pestoen. Anret frikadeller og jordskokker på et stort fad, og servér med resten af pestoen samt ristet brød.