Mester´s udvalgte frikadellermed bagt selleri, kål og mormordressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mester´s udvalgte frikadellermed bagt selleri, kål og mormordressing

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 stk. Mester´s udvalgte frikadeller, 35 g, TULIP FOODSERVICE
  • 1 stort knoldselleri, ca. 1.2 kg, skrællet
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. salt
Mormordressing
  • 3 dl piskefløde
  • 20 g sukker
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. friske timianblade
Salat
  • 100 g grønkål, plukket i små stykker
  • Lidt olivenolie
  • Salt
  • 50 g skyllede rødbedeblade eller engsyre
  • 2 spsk. revet citronskal
Print opskrift

Fremgangsmåde

Gnid sellerien med olivenolie og salt. Bag den i ovnen ved 175 °C i ca. 2 timer, til den er mør. Lad sellerien køle af og skær den i grove stykker. Bland alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til. Lad den trække i 10 min. inden servering.

Varm frikadellerne i ovnen. Vend grønkålen med olivenolie og salt. Grill kålen kort på en brandvarm pande og drys med salt. Fordel sellerien og grillet kål på et stort fad. Pynt med friske rødbedeblade. Dryp med dressing og servér med lune frikadeller og brød.