Frikadellesmørrebrød på ristet rugbrødmed rygeostcreme og urter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadellesmørrebrød på ristet rugbrødmed rygeostcreme og urter

  • 10 personer

Ingredienser

  • 50 stk. minifrikadeller, 12g, TULIP FOODSERVICE, varmes efter anvisning på emballagen
  • 200 g rygeost
  • 1 dl vand
  • 5 dl økologisk creme fraiche 9%
  • 2 dl fintklippet purløg
  • 1 dl finthakket persille
  • 1,5 tsk. groft salt og peber
  • 10 skiver ristet godt rugbrød
Pynt
  • Radiser og persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

Pisk rygeost og vand sammen. Vend creme fraiche i sammen med purløg, persille, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til med salt og peber. Smør det ristede rugbrød med rygeostcremen og top med minifrikadeller, radiser og persille.