Frikadeller med sommerlig kartoffelsalat og groft rugbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med sommerlig kartoffelsalat og groft rugbrød

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 Frikadeller 60 g, Danish Crown Foods
  • 1 kg Små nye kartofler
  • 1 spsk. Grovkornet sennep
  • ½ dl Eddike
  • ½ dl Olie
  • Salt og peber
  • 300 g Agurk i små tern
  • 6 Fintsnittede forårsløg
  • 250 g Radiser i skiver
  • 1 bundt Purløg
  • 1 bundt Kørvel
TILBEHØR
  • Groft rugbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Kog kartoflerne møre og sæt dem til afkøling. Halver kartoflerne, skær de største i kvarte og vend dem i en marinade af sennep, eddike, olie, salt og peber. Skær agurken i små tern, snit forårsløgene fint og skær radiserne i skiver. Bland med kartoflerne og drys godt med krydderurter. Lad salaten trække mindst 30 minutter. Varm frikadellerne efter anvisning og servér dem med kartoffelsalaten og groft rugbrød.