Frikadeller med gulerodssalatmed valnødder, kokosflager, persille og tahin-creme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med gulerodssalatmed valnødder, kokosflager, persille og tahin-creme

  • 10 personer

Ingredienser

  • 40 stk. Pandestegte mini-frikadeller 30 g, TULIP FOODSERVICE, varmes efter anvisning på emballagen
Gulerodssalat
  • 12 gulerødder, revet
  • 100 g valnødder, hakket
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 100 g kokosflager
Tahin-creme
  • 4 dl yoghurt naturel
  • 6 spsk. tahin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. friskpresset citronsaft
  • Salt & peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser til gulerodssalaten sammen.

Rør yoghurten i tahinen lidt ad gangen. (Vigtigt! Gør det ikke omvendt og kom tahinen i yoghurten, for så skiller cremen).  Smag cremen til med presset hvidløg, citron, salt og peber.

Servér de lune frikadeller med gulerodssalat og tahin-creme.