Hjem Opskrifter Frikadeller med ægnudler, revet gulerod, ærter og majs

Frikadeller med ægnudler, revet gulerod, ærter og majs

Frikadeller med ægnudler, revet gulerod, ærter og majs

Ingredienser

  • 10 personer
  • 60 minifrikadeller 12 g, Danish Crown Professional, varmes efter anvisning på emballagen
  • 400 g kogte ægnudler
  • 5 revne gulerødder
  • 150 g ærter
  • 150 g majs
  • Dressing/sauce efter behag, f.eks. sweet chilisauce eller tomatsauce

Sådan tilbereder du retten

Varm minifrikadellerne som anvist. Riv gulerødderne. Kog ægnudlerne som anvist og bland med grøntsagerne. Servér med dressing/sauce.


Tips

Servér evt. med ærter eller hvad der efter årstiden er tilgængeligt.

Lignende opskrifter

Snacks/tapas / Fjerkræ / Frikadeller
Kalkunfrikadeller

med bagt squash og salviedip

Hovedretter / Okse / Frikadeller
Økologiske frikadeller

med langtidsbagte cherrytomater, hvedekernesalat, ruccolapesto og mozzarella

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Mester´s udvalgte frikadeller

med bagt hokkaidogræskar, ristet radicchiosalat, græskarkerner og græskarolie