Frikadelle-smørrebrødmed rødbedehummus og syrlige beder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadelle-smørrebrødmed rødbedehummus og syrlige beder

Ingredienser

  • 20 stk. Mester´s udvalgte frikadeller, 65 g, TULIP FOODSERVICE
  • 10 skiver rugbrød
  • Grøn skovsyre
Rødbedehummus
  • 300 g kogte rødbeder
  • 240 g kogte kikærter
  • 50 g saltede chashewnødder
  • 2 dl creme fraiche, 18%
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. stødt kanel
  • Salt og kværnet peber
  • Citronsaft
Syrlige beder
  • 600 g skrællede gule beder
  • 1 løg skåret i strimler
  • 0,5 dl olivenolie
  • 4 spsk. æbleeddike
  • Salt og kværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne til rødbedehummus i en foodprocessor til glat konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Vend de gule beder med løg, olie, 2 spsk. æbleeddike samt salt og peber. Fordel blandingen i en gastrobakke og bag dem i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 40 min., til de er møre. Vend de stegte beder med det sidste æbleeddike.

Varm frikadellerne i ovnen. Smør rugbrødsskiverne med rødbedehummus. Skær frikadellerne i halve og fordel dem på brødet. Pynt med syrlige beder og skovsyre.