Cevapcici med kålsalat, peberfrugt og auberginedip

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cevapcici med kålsalat, peberfrugt og auberginedip

  • 10 personer

Ingredienser

  • 40 stk. Cevapcici, balkan-inspireret farsrulle 30 g, TULIP FOODSERVICE, varmes efter anvisning på emballagen
Kålsalat
  • 2 citroner, økologiske
  • 2 spsk. honning
  • 2 tsk. salt
  • 1 sommerhvidkål/spidskål (efter årstiden)
  • 1 broccoli
  • 4 gulerødder
  • 2 løg
  • 1 rød peber
  • 1 gul peber
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt
Auberginedip
  • 2 auberginer
  • 2 tsk. spidskommen, stødt
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 chili, finthakket
  • 5 spsk. yoghurt
  • Citronsaft
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Riv ca. 1 tsk. citronskal fint og rør det med saften fra citronen, honning og olivenolie og smag til med salt. 

Snit kålen fint, snit peberfrugten i strimler og del broccoli i små buketter, riv gulerødderne groft og snit løgene fint. 

Vend kål, gulerødder og løg i dressingen.

Bag den hele aubergine ved 200 °C i en time og lad den hvile ved eftervarmen.

Flæk auberginen og udhul den.

Svits spidskommen, hvidløg og chili i lidt olie.

Kom auberginen ved. Rør godt og tag det af varmen.

Tilsæt yoghurt og blend dippen jævn.

Smag til med citronsaft, salt og peber.