Økologiske oksekødsfrikadellermed grønkålssalat og tahin dressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologiske oksekødsfrikadellermed grønkålssalat og tahin dressing

  • 10 personer

Ingredienser

  • 60-80 Økologiske oksekødsfrikadeller, Danish Crown Foods
GRØNKÅLSSALAT
  • 300 g Grønkål
  • 500 g Æbler, f.eks. Elstar
  • 500 g Gulerod
  • 200 g Hasselnødder
  • 50 g Sesamfrø
  • Salt og peber
TAHIN DRESSING
  • 2 spsk. Tahin
  • 2 spsk. Honning
  • Saften af 1 citron
  • 1 ½ dl Vand
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skyl og slyng grønkålen og hak den groft. Skær æblerne i store tern og gulerødderne i stave. Rist hasselnødderne i ovnen eller på en pande, til de er gyldne og skallen kan nulres af – læg nødderne i et viskestykke og rul dem, så skallen falder af. Bland alle grøntsager sammen i en stor skål og krydr med salt og peber. Varm oksekødsfrikadellerne efter anvisning og kom dem i et fad, hvor de kan holdes lune. Rør alle ingredienser sammen til tahin dressingen og vend den i grønkålssalaten lige inden servering. Anret grønkålssalaten på et stort fad og servér som tilbehør til de lune frikadeller.