Lasagne Bolognese med spidskål/fennikel/æblesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Lasagne Bolognese med spidskål/fennikel/æblesalat

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 stk. Lasagne Bolognese, 310 g, TULIP FOODSERVICE
  • 750 g fintsnittet æble / æble i meget smalle både
  • 500 g fintsnittet fennikel
  • 0,5 dl citronsaft
  • Revet citronskal fra 1 økologisk citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 1 kg snittet spidskål
  • Kernerne fra 1 granatæble
  • Hakket persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

Vend æble og fennikel i en marinade af citronsaft, citronskal, olivenolie, salt og peber.
Lad det trække et par minutter og bland med spidskål samt granatæble.
Drys godt med hakket persille og servér.
Salaten bliver kun bedre af at stå nogle timer på køl.

Opvarm lasagnen efter anvisning på emballagen.
For at sikre, at pastapladerne bliver al dente, er det vigtigt, at lasagnen opvarmes til en centrumstemperatur på minimum 76 ºC.
Lasagnen bør altid hvile i 2 min. inden servering.