Trendy Burgermed portobello-svampe, parmesan og knochen schinken

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Trendy Burgermed portobello-svampe, parmesan og knochen schinken

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Rustik Beef Burger 150 g, Danish Crown Foods
  • 10 skiver Knocken Schinken, Danish Crown Foods
  • 200 g Parmesan
  • 20 stk. Portobello-svampe
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
  • Rucola
  • Chilimayonnaise
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Riv parmesanen og form den i 10 cirkler på størrelse med bøfferne. Bag cirklerne i ovnen ved 200 °C, til de er sprøde og gyldne. Rist skinkeskiverne i ovnen ved 200 °C, til de er sprøde. Fjern stokkene fra svampene, steg dem på panden i lidt olie og krydr med salt og peber. Læg burgeren sammen med rucola og chilimayonnaise.