Hakkebøfmed gulerodssauté, kartofler og fromage frais

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hakkebøfmed gulerodssauté, kartofler og fromage frais

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Hakkebøffer 125 g, Danish Crown Foods
  • 150 g Bacon i tern, Danish Crown Foods
  • 1 kg Gulerødder
  • 300 g Rødløg
  • ½ dl Frysetørret timian eller 1 spsk. tørret
  • ½ dl Pinjekerner
  • 15 stk. Snittede soltørrede tomater
  • 1 kg Kogte petitkartofler (20-28 mm)
  • ½ liter Fromage frais 0,3 %
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Steg bøfferne som anvist og krydr med salt og peber. Skær gulerødderne i stave og rødløgene i skiver. Steg bacon, gulerødder, rødløg, timian og pinjekerner 5 minutter ved god varme. Snit de soltørrede tomater og tilsæt dem. Steg endnu nogle minutter, så gulerødderne stadig har bid. Smag til med salt og peber. Servér grøntsagerne til bøfferne sammen med Fromage Frais, kartofler og lunt grovbrød.


Tips

Fromage Frais kan evt. tilsættes lidt knust hvidløg, hvis man ønsker mere smag.