Bøf med bacontern og whiskysauté

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bøf med bacontern og whiskysauté

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Hakkebøffer, Danish Crown Foods
  • Olie til stegning
WHISKYSAUTÈ
  • 1 kg Whiskysauce, Danish Crown Foods
  • 200 g Bacon i tern, Danish Crown Foods
  • 750 g Små, hele champignon
  • 300 g Perleløg
TILBEHØR
  • Kartofler
  • Salat
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Steg bacon og champignon ved god varme til de er brune. Hæld fedtet fra og tilsæt perleløg samt whiskysauce og lad det simre for svag varme i 5 minutter. Brun hakkebøfferne på begge sider, krydr med salt og peber og steg dem færdige ved middel varme 4-5 minutter på hver side. Kom sautéen hen over bøfferne og server med kartofler og salat.